пʼятниця, 11 листопада 2011 р.

Догляд за ротовою порожниною після імплантації зубів

Імплантація зубів є складним, багатоетапним процесом, який вимагає відповідального ставлення, як лікаря, так і пацієнта. Сьогодні при необхідності имплантация зубов, Київ може запропонувати найсучасніші технології і найбільш кваліфікованих фахівців, проте пацієнт повинен також докласти зусиль для догляду за імплантатами. 

Для зниження ризику виникнення ускладнень або відторгнення імплантату і максимального продовження терміну його служби, слід суворо виконувати рекомендації стоматолога, в тому числі, що стосуються догляду за ротовою порожниною на різних етапах імплантації та протезирование зубов, а також після операцій. Після проведення першого етапу імплантації зубів важливо приймати всі призначені ліки, дотримуватися приписану стоматологом дієту. 

Дієта після імплантації зубів увазі вживання м'якої, рідкої або тертої їжі, яка мінімально травмує слизову оболонку рота, а також багатою вітамінами і мікроелементами. Для гігієни ротової порожнини після проведення імплантації зубів і протезування зубів вам будуть потрібні спеціальні пристосування - щітки, йоржики, флоси.

Протягом цього періоду слизова ротової порожнини дуже вразлива, тому догляд за тимчасовими протезами слід здійснювати, використовуючи зубну щітку з м'якою щетиною. Два три рази на день потрібно чистити зуби - обережно, не травмуючи шви, а також використовуючи розчин антисептика для полоскання рота.

1 коментар: