пʼятниця, 11 листопада 2011 р.

Догляд за ротовою порожниною після імплантації зубів - продовження теми

Імплантати і протези вимагають ретельної щоденного очищення не тільки після імплантації зубів або протезування зубів, але протягом усього періоду служби, адже якщо на них почнеться скупчення і розмноження мікроорганізмів, це може привести не тільки до суттєвого зменшення часу служби протезів, але і до пошкодження сусідніх зубів. Особливо ретельний догляд за ротовою порожниною важливий вранці і ввечері, тому що вночі знижується виділення слини, тому вона робить набагато менше антибактеріальної дії, ніж вдень. 

Дієту слід дотримуватися протягом усього періоду лікування і два тижні після остаточного протезирования зубов. Найбільш потребують ретельної чистці зонами є частини протеза, прилеглі до ясен. Проводити гігієнічні процедури необхідно при хорошому освітленні. Нижня і бічні частини протеза теж вимагає ретельного очищення. Вона проводиться за допомогою флосса і зубної пасти, яка наноситься на його поверхню. 

Для гігієнічних процедур після имплантации зубов можна також використовувати супер-флосс або однорядну міжзубних щітку-йоржик. Передня і задня частини протеза чистяться, як і натуральні зуби, за допомогою м'якої щітки і зубної пасти. Після чищення зубів слід ретельно пополоскати ротову порожнину водою. Це дозволяє видалити шматочки їжі, видалені з поверхні зубів при чищенні, а також бактерії.  Так рекомендуж доглялати за ротовою порожниною стоматология киев та її експерти.

Правильний гігієнічний догляд за порожниною рота допоможе запобігти запальні процеси в тканинах, що оточують імплантат і уникнути хвороб ясен, завдяки чому ваш протез буде функціонувати набагато довше.

Немає коментарів:

Дописати коментар